Schrijvende meter » Overige verhuur apparaten » Fluke 2062 geavanceerde Pro kabelzoeker-set

Fluke 2062 geavanceerde Pro kabelzoeker-set

Vanaf:  210,00

Beschrijving

Belangrijkste kenmerken

 • Lokaliseer snel en nauwkeurig spanningvoerende en spanningsloze draden en kabels in muren, plafonds en vloeren
 • De gepatenteerde Smart Sensor™ lokaliseert en geeft spanningvoerende kabels weer op het kleurendisplay
 • Zoek breuken, onderbrekingen en kortsluitingen en vind gemakkelijk stroomonderbrekers en zekeringen
 • Veiligheidsspecificatie CAT IV 600 V
 • Inclusief i400 AC Current Clamp voor het creëren van een traceersignaal op de kabel als u geen toegang heeft tot blootliggende geleiders
 • Batterijduur ∼20 uur

Product sheet

Handleiding 2062

Productspecificaties 2062


Ontwikkeld voor uw veiligheid

De Fluke 2062 geavanceerde Pro kabelzoeker spoort nauwkeurig en veilig problemen op met spanningvoerende en spanningsloze kabels in huishoudelijke, commerciële en industriële omgevingen tot CAT IV 600 V. Deze CAT-classificatie biedt de hoogste bescherming die op een kabelzoeker beschikbaar is. Het is ontworpen om u te beschermen tegen de gevaarlijkste niveaus van commutatie-instortingen, pieken tot 8.000 V, die kunnen voorkomen in industriële omgevingen. Dit is vooral belangrijk voor scenario’s die u kunt tegenkomen in omgevingen zoals industriële installaties, fabrieken en ziekenhuizen waar kritieke apparatuur niet buiten werking kan worden gesteld.

Slimmere tracering bespaart tijd

Met de gepatenteerde Smart Sensor™, alleen beschikbaar op de Fluke 2062, kunt u kabels sneller en eenvoudiger opsporen. Het lokaliseert en toont spanningvoerende kabels in muren, vloeren en plafonds op een 3,5 inch TFT LCD-kleurenscherm met hoge resolutie. Geïntegreerde hulpschermen op het scherm zorgen voor extra gebruiksgemak, of u nu een beginner of een expert bent. De puntsensor geeft een hoorbare toon bij het lokaliseren van draden, en de Smart Sensor™ helpt bij het visualiseren en lokaliseren van de richting van spanningvoerende kabels.

Traceren van kabels aangepast aan uw behoeften

Of het nu gaat om het opsporen van storingen in elektrische bedrading en apparatuur in woningen, commerciële gebouwen of hoogspanningsinstallaties, de Fluke 2062 kan breuken, onderbrekingen en kortsluitingen gemakkelijk opsporen. De verschillende modi en functies geven u de flexibiliteit om een breed scala aan problemen met elektrische bedrading en circuits op te sporen die u tijdens uw werk kunt tegenkomen.

Ontvanger met vier traceringsmodi

De 2062-R ontvanger detecteert het signaal in draden en kabels volgens op twee manieren: passieve tracering zonder de zender voor contactloze spanningsdetectie, en actieve tracering met de zender voor alle andere modi. De puntsensor van de ontvanger kan draden traceren in hoeken, krappe ruimtes en aansluitdozen.

 • ‘Smart Sensor™’-modus voor detectie en visualisatie van spanningvoerende kabels op het grote LCD-kleurenscherm
 • ‘Tipsensor’-modus voor nauwkeurigere detectie van een kabel
 • ‘Stroomonderbreker’-modus voor eenvoudige identificatie van stroomonderbrekers en zekeringen op basis van het hoogste geregistreerde signaal dat door de transmitter wordt opgespoord
 • ‘Contactloze spanningdetectie’-modus om spanningvoerende draden te traceren zonder de transmitter te gebruiken

Drie vermogensmodi van de transmitter

De 2000-T transmitter werkt op spanningvoerende en spanningsloze circuits tot CAT IV 600 V en heeft een hoge, lage en lusmodi. Deze modi veranderen de sterkte van het opgewekte signaal en kunnen, afhankelijk van het circuit dat u opspoort, voor nauwkeurigere resultaten zorgen.

 • ‘Hoog’-modus voor normale spanningvoerende en spanningsloze circuits
 • ‘Laag’-modus voor nauwkeurig zoeken met een laag signaal om koppeling met nabijgelegen draden en metalen objecten te verminderen
 • ‘Lus’-modus voor spanningsloze gesloten circuits

Twee uitgangsfrequenties van de transmitter

De 2000-T detecteert automatisch of het systeem spanningvoerend of spanningsloos is en selecteert een uitgangsfrequentie van 6 kHz of 33 kHz.

Acht gevoeligheidsniveaus van de ontvanger

Meer gevoeligheidsniveaus betekenen meer flexibiliteit en nauwkeurigheid bij het traceren.

Complete set

De Fluke 2062 geavanceerde Pro kabelzoeker-set wordt geleverd met alles wat nodig is om kabels en circuits op te sporen. De accessoireset bevat meetsnoeren, testsondes, adapters voor wandcontactdozen met ronde en platte pinnen en krokodillenklemmen om de transmitter op elektrische systemen aan te sluiten. Het aansluiten van de transmitter op een blanke geleider met de meegeleverde krokodillenklemmen en meetsnoeren levert altijd de meest nauwkeurige resultaten op. Echter, in situaties waarin een directe verbinding met een blanke geleider niet beschikbaar is, kan de meegeleverde i400 stroomtang worden gebruikt met de ‘Lus’-modus om een versterkt 6 kHz signaal door de isolatie heen te genereren. De set bevat ook een band met magnetische hangclip, batterijen en een harde draagkoffer.